CO-werkers

Dit zijn de mensen waar ik graag mee samenwerk. Ook zij stropen met hart voor de publieke zaak hun mouwen op. Samen zorgen wij ervoor dat in onze opdrachten altijd die expertise beschikbaar is die nodig is.

Leonie Kerkhofs
Leonie Kerkhofs
Leonie zorgt dat alles op rolletjes loopt. Management- en projectondersteuning, ondersteuning van administratieve werkzaamheden en het notuleren van vergaderingen. Leonie doet het. Zij is een betrouwbare, enthousiaste en servicegerichte officemanager die oplossingsgericht te werk gaat, van uitdagingen houdt en graag ontzorgt.
Bob van der Schaft
Bob van der Schaft
Ik heb vaker met Joyce samengewerkt. We delen ons hart voor de publieke zaak, onze betrokkenheid bij het sociaal domein, en bij de veranderopgave die er ligt voor bestuurders en beleidsmakers, en voor uitvoerend professionals. Waarbij we de inwoners vooral niet moeten vergeten! Die verschillende perspectieven breng ik graag samen in bijeenkomsten die er toe doen. Grote bijeenkomsten: met Joyce ontwerp ik ze en voer ze uit!
Ruud de Goeij
Ruud de Goeij
Organiseren is een vak en misschien wel een ‘art’. Dit doe je in het veld en niet achter een bureau, zodat we uitgaan van onze eigen kracht en niet uit het oog verliezen wie onze klant is en waarom we dit doen. En vanuit daar zoek je naar processen en structuren.
Albert van Grootel
Albert van Grootel
Werken aan vernieuwing en ontwikkeling pakt Albert enthousiast op. Hoe? No-nonsense, resultaat gedreven en creatief. Zijn kracht is om in verbinding met anderen ook vooral dicht bij zichzelf te blijven. Als organisatieadviseur in de publieke sector werkt Albert graag verander- en ontwikkelvraagstukken op individueel, team en organisatieniveau.